Gelaatsbehandelingen

Home / Gelaatsbehandelingen


Alle gelaatsbehandelingen (gezichtsbehandelingen) vinden plaats met Natuurcosmetica

Alle 100% natuurlijke producten en Licht-Cosmetiek worden op een professionele wijze met een holistische schoonheidsbehandeling verbonden, die zodoende huid en mens weer terug in balans brengt. Naast de unieke cosmetische samenstelling van de producten, werken deze ook energetisch, door o.a. Bach-bloesems, edelstenen-elixers, etherische oliën en andere hoge lichtfrequenties zoals Licht Wesen. Beginnend bij de cellen van ons lichaam stromen de energieën door alle lagen van onze fijnstoffelijke lichamen heen. Zo ontstaat een unieke synergie die ons weer in balans brengt en de uitstraling en gezondheid positief beïnvloeden. Omdat bij deze methode de gehele mens op alle niveaus behandelt wordt komen attractiviteit en vitaliteit weer te voorschijn.
Voor deze behandelingen trekken wij ruim 2 uur (135 minuten) uit, vanwege de diversiteit aan handelingen  die elkaar opvolgen en nauw op elkaar aansluiten.

Er zijn twee soorten gelaatsbehandelingen

Cosmetische gelaatsbehandelingen (60 min, 105 min en 135 min)

Cosmetisch energetische gelaatsbehandelingen (allen 135 min)

Bovenstaande behandelingen zijn indien gewenst inclusief harsen. Tevens ontvangt u bij een gezichtsbehandeling korting op het verven van wimpers en wenkbrauwen. De tarieven hiervoor bedragen:

Wimpers € 6,-
Wenkbrauwen € 6,-
Samen € 10,-

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW